Oslo Sentrum Tannklinikk

Behandlinger

TANNTREKKING

TANNTREKKING

Når en tann er så ødelagt at den ikke kan repareres på noen god måte, må den trekkes for å unngå infeksjon og smerter. Store kariesangrep og betennelse i tannkjøttet er de vanligste årsakene til at tanntrekking blir utført. Tannlegen gir deg alltid godt med bedøvelse og inngrepet er normalt helt smertefritt.
Noen ganger sitter tannen så godt fast i kjevebeinet at tannen ikke kan trekkes på vanlig måte. Dette gjelder spesielt visdomstenner i underkjeven. I tillegg kan tannen i noen tilfeller være godt skjult av tannkjøttet som ligger over. I slike situasjoner gjør man da en kirurgisk tanntrekking. Da fjernes noe av tannkjøttet rundt tannen, og tannlegen borrer litt rundt tannen for at man lettere skal kunne komme til. Dersom tannen er vanskelig å få ut i en hel del, deles den opp i biter for så å fjernes. Ved slike inngrep kan det være aktuelt å sy noen sting som fjernes etter ca. en uke. Det er vanlig å ha litt smerter noen dager etter operasjonen, men ved hjelp av smertestillende tabletter fra tannlegen vil smertene i ettertid være minimale.

tanntrekking

 

Dersom det skulle det være nødvendig å trekke en tann, er det opp til deg hvorvidt du ønsker å få den erstattet av en tannbro eller et implantat. Våre tannleger han lang erfaring, høy kompetanse og sørger for at du får en god tannhelse.

Har du ytterligere spørsmål vedrørende tannbehandling hos oss er det bare å ta kontakt på telefon:

21 38 60 65 , eller send oss en E-post til:

post@oslosentrumtannklinikk.no

VELKOMMEN TIL OSLO SENTRUM TANNKLINIKK