TANNBLEKING

Behandlinger

TANNBLEKING

TANNBLEKING

Rene hvite fine tenner gir et flott smil til hverdag og fest!
  • Det er ingen tvil om at vi SER bedre ut med hvite rene tenner, og at vi også FØLER oss bedre.
  • Mange ønsker seg et hvitere smil. Noen har fått misfarging på tennene av røyk, te og kaffe mens andre ikke er fornøyd med den opprinnelige tannfargen. Tennene blir også naturlig gulere med alderen. En liten justering i fargen kan utgjøre en stor forskjell.
Hvordan bleker du tennene dine

Når du skal bleke tenner er det viktig at tennene er friske, fri for hull og sprekker og at tannkjøttet ditt er friskt og fint. Vi tar et avtrykk av over- og underkjeven din, og fremstiller to stk. blekeskinner i plast som passer deg perfekt. Dersom du behandler skinnene dine pent, har du dem i mange år.

Du prøver skinnene slik at vi forsikrer oss om at de passer, og demonstrerer blekemetoden for deg samt starter bleke prosessen under oppsyn på tannklinikken. Deretter får du med deg skinnene hjem, sammen med blekegele. Deretter bleker du hjemme etter vår veiledning. Vi følger deg opp underveis i prosessen.

Det finnes mange måter og bleke tennene på. Undersøkelser viser at bleking ikke er skadelig dersom det gjøres på riktig måte.

Overflatemissfarginger forårsaket av mat, drikke og sigaretter kan tannlege eller tannpleier fjerne med pussing. Dersom misfargingen derimot ligger dypere kan bleking være løsningen.

Ikke skadelig å bleke tennene dine

Bleking skal ta litt tid, og derfor bruker vi et skånsomt produkt som er snill mot tennene dine.

Hvordan velge riktig
   • Det er mange som tilbyr ulike blekemetoder, og valget kan være vanskelig. Vi anbefaler en kontrollert bleking av dine tenner, med spesialtilpassede skinner og tilpasset blekegele. Det er viktig med god instruksjon og ikke minst oppfølging.
   • Dessverre er det mange som overbleker og bruker for store mengder med blekemiddel, og ikke minst for sterkt blekemiddel.
    Skal du bleke tennene dine
    – som skal være med deg hele livet
    – er det lurt å gå dit hvor kompetansen er. Husk at i Norge er det kun tannlegen som har lov å bruke tannblekemiddel.
   • Ved enkelte større begivenheter eller hendelser i livet er det ekstra viktig med et ekstra flott utseende, f.eks ved bryllup.

Har du ytterligere spørsmål vedrørende tannbehandling hos oss er det bare å ta kontakt på telefon:

21 38 60 65 , eller send oss en E-post til:

post@oslosentrumtannklinikk.no

VELKOMMEN TIL OSLO SENTRUM TANNKLINIKK