Oslo Sentrum Tannklinikk

Behandlinger

Tannbehandling

SLIK FOREGÅR EN TANNBEHANDLING

Lurer du på hva en tannbehandling inneholder?

Den kanskje viktigste delen av en tannbehandling er selve diagnostiseringen. Uten riktig diagnostisering er det vanskelig å rette opp tannproblematikken og problemene kan fortsette å utvikle seg. En effektiv tannbehandling krever derfor en solid forståelse for hva som utgjør kilden til symptomene pasienten opplever. Ofte er for eksempel smerter i tennene symptomer på at du har karies i munnen. Men det er selvfølgelig ikke alltid slik.

Når riktig diagnose er funnet kan man implementere en egnet tannbehandling. Det er helt avgjørende for resultatet at man utfører en tannbehandling som har dokumentert effekt på gjeldende tannproblematikk. Oslo Sentrum Tannklinikk har kompetanse på alle tannbehandlinger du skulle ha behov for.

Vi deltar jevnlig på seminarer og sertifiseringskurs for nye og innovative behandlingsmetoder innen tannhelse. På den måten vil du som kunde kun få den aller beste behandlingen, på den aller beste måten

Offentlig støtte – Tannbehandling

Noen diagnoser gir rett til stønad fra det offentlige og dette er noe vi kan vurdere for deg.

Vi har lang erfaring med de fleste problemstillinger rundt tannbehandling. I tillegg vet vi best av alle at tannbehandling ikke er rimelig og derfor vet vi også å ta hensyn til det økonomiske aspektet hos våre pasienter.

I tillegg til tannbehandlinger som avhjelper et konkret problem finnes også profylaktisk (forebyggende) tannbehandling. Behandlingene sørger på en effektiv måte for å redusere risikoen for at det oppstår problemer med din tannhelse. Dette er dessuten en behandlingstype som gjerne utføres på regelmessig basis for å sikre en stabil tannhelse.

Allmenn tannbehandling 

Våre allmenne behandlinger omfatter alle de vanlige behandlingene hos tannlegen, som undersøkelser, røntgen, fyllinger, tannkjøttbehandling, fjerning av tenner, rotfylling og fremstilling av kroner og broer.
Som pasient hos oss vil du oppleve å bli ivaretatt fra første møte. Vi jobber hardt, hver dag, for å kunne tilby deg en god tannlegeopplevelse, enten du er den trygge pasienten eller den som er litt redd for tannlegebesøk. Vi har en behagelig og hyggelig atmosfære på tannklinikken, topp moderne utstyr og dyktige og erfarne tannleger med utdanning fra Norge. Vi samarbeider tett med spesialister, anestesileger, fysioterapeut og akupunktører for å kunne tilby et bredt spekter av tannlegetjenester og for å kartlegge den virkelige årsaken til tannhelseproblemet ditt. Vårt mål er å være det foretrukne tannhelsetilbudet for deg.
Allmenn tannbehandling omfatter:
Tannlegeundersøkelse/-konsultasjon og tannrens

Førstegangskontroll / tannlegeundersøkelse (inkluderer røntgen, diagnostikk og grundig puss og rens)
Rutinekontroll hos tannlegen (recall)
Profylaktisk/forebyggende behandling

Reparasjoner av tenner 

Tap av tannfylling
Tetting av kariesangrep
Oppbygging av tenner som skyldes fraktur fra tanngnissing
Utbedring av estetikk
Utbytting av amalgamfyllinger

Tannsmerter

Tannsmerter og hevelse
Hull i tennene/ konserverende behandling
Ising i tennene
Visdomstenner
Tanntrekking
Rotfyllinger
Kirurgisk fjerning av visdomstenner
Kirurgisk behandling (tanntrekking, operasjon av dypliggende rot, m.m… )

Oral protetikk

Tannkroner
Tannbroer
Implantatbehandling
Tannproteser (avtakbar protese, delproteser og helproteser)
Porselensinnlegg
Fasade
Utskifting av amalgam-fyllinger

Tanngnissing og snorking

Tanngnissing og bittskinner
Snorking og snorkeskinner
Kjeveleddslidelser

Tannkjøttsykdom (Pyrea), tannløsning, og periodontitt

Blødning i tannkjøttet
Behandling av alle former for tannkjøttsykdommer (periodontitt)
Profylaktisk behandling (rutineundersøkelse og profylaksetiltak)

Rutinekontroll/Recall

Det anbefales at man får undersøkt tenner og munnhule hos tannlege eller tannpleier regelmessig. Hvor ofte varierer fra person til person, og avhenger blant annet av kvalitet på emaljen, produksjon av tannstein, sykdom i munnhulen mm., men for de fleste vil en gang pr år være tilstrekkelig. Profylaktisk / forebyggende behandling hos tannlegen er svært viktig. Da får vi mulighet til å veilede deg i forhold til din tannhygiene, renset tennene dine, fjernet tannstein og forbygget fremtidige problemer både med tannkjøtt og hull.
Vi tilbyr også noe som ofte kalles ‘tann-SPA’ (Airflow-polering), det vil si at man får en saltblåsing av alle tennene som har en forebyggende og langtidsvirkende effekt. Den har god smak, gir en god opplevelse, samt friskere og hvitere tenner.

Fjerning av amalgam 

I Norge fikk vi forbud mot amalgam som fylling i hull i 2008. Det anbefales at du erstatter disse med moderne fyllingsmateriale, som ikke bare er bedre for helsen din men også estetisk penere. Vi gjør en uforpliktende undersøkelse og setter opp et pristilbud til deg om du har amalgamfyllinger du ønsker å bytte.

Behandlinger av beste kvalitet

Oslo Sentrum Tannklinikk tilbyr et omfattende knippe av behandlinger av beste kvalitet.

Behandlingene foregår i innbydende omgivelser og med den fremste teknologien innen tannmedisin. På vår klinikk trenger ikke en tannbehandling å være smertefull slik som vi ofte forbinder tannbehandling med.

Har du ytterligere spørsmål vedrørende tannbehandling hos oss er det bare å ta kontakt på telefon:

21 38 60 65 , eller send oss en E-post til:

post@oslosentrumtannklinikk.no

VELKOMMEN TIL OSLO SENTRUM TANNKLINIKK