Oslo Sentrum Tannklinikk gir 50 % rabatt på undersøkelse av nye pasienter. I tillegg gir vi 15 % rabatt til studenter og pensjonister.

Tilby dine ansatte en firmafordel som ikke koster din bedrift noe! Arbeidsgivere fokuserer i økende grad på de ansattes helse. Tannhelsen er en viktig del av den generelle helsen, og friske og pene tenner har blitt et sunnhetstegn i dagens samfunn. Med Oslo Sentrum Tannklinikk sin bedriftsavtale vil bedriftens ansatte få gunstige priser på konsultasjon og rabatterte priser på øvrig behandling.

Jevnlige besøk til tannlegen vil bidra til å forebygge tann- og tannkjøttsykdommer, og oppdage eventuelle sykdom på et tidlig stadium. Med Oslo Sentrum Tannklinikk sin bedriftsavtale får de ansatte:

Vi er lokalisert midt i Oslo Sentrum Tannklinikk ( Storgata 20 , 0184 Oslo) Med gode offentlige transport forbindelser, kveldsåpent, tilrettelegger vi for at dine ansatte enkelt kan komme seg til tannlegen.

Klinikken sender ut informasjon om avtalen som skal distribueres videre til de ansatte (elektronisk og print). De ansatte blir registrerte bedriftskunder når de selv tar direkte kontakt med Oslo Sentrum Tannklinikk og oppgir sitt arbeidssted.

For spørsmål og bestilling av bedriftsavtale, send en mail til post@oslosentrumtannklinikk.no

*) Rabatten på 10% gjelder ikke for eventuelle eksterne utgifter til tanntekniker (eksempelvis direktekostnader til tanntekniker ved produksjon av blekeskinne, kroner o.l, men pasienten vil her få 10% rabatt på tannlegens arbeid). Rabatten kan ikke benyttes i kombinasjon med andre tilbud. Ansatte som allerede er pasient på klinikken kan registrere seg for å få ansattgodene med 20% rabatt på konsultasjon og 10% på øvrig behandling